Onze praktijk

Over ons

Al onze medewerkers zijn ingeschreven in het BIG-register (beroepen in de individuele gezondheidszorg) en in het CKR (centraal kwaliteitsregister) van onze beroepsgroep. Zo bent u ervan verzekerd dat in onze praktijk aan alle wettelijke regels en kwaliteitseisen wordt voldaan. In ons dynamische team heeft iedere fysiotherapeut een eigen patiëntenkring. Indien het gewenst is dat u gebruik maakt van een van onze specialisaties, kan eenvoudig van therapeut gewisseld worden zodat wij u een behandeling op maat kunnen geven. De praktijk is sinds 1 januari 2014 gevestigd in het nieuwe Paramedisch Centrum Duivendrecht, Dorpsplein 40, 1115 CW Duivendrecht.

Onze visie

Onze visie op de fysiotherapeutische behandeling is persoonlijke begeleiding van de patiënt. Wij kiezen bewust voor het individueel begeleiden van patiënten tijdens hun behandelperiode. Binnen onze praktijk werken wij als een team waarbij u als patiënt centraal staat en zorgen wij ervoor dat de juiste specialisatie wordt ingezet bij uw klacht(en). De behandelingen vinden plaats in een ontspannen sfeer, met persoonlijke aandacht, waarbij ernaar gestreefd wordt de klachten in een zo min mogelijk aantal behandelingen te verhelpen.

Maatwerk

Wat wij erg belangrijk vinden bij de therapie is dat het een therapie is die bij u past. Dit is maatwerk. Fysiotherapeuten werken met vaste richtlijnen als basis, maar uiteindelijk is elk mens weer anders: elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders. Het is dan ook belangrijk om de richtlijnen toe te passen op het individu. Daarvoor is informatie nodig, het eerste contact/consult is daarom uitgebreid (zowel in vragen, onderzoek als in tijd). Om tot een goed en volledig behandeldossier te komen hebben wij dit geautomatiseerd.

Wij streven ernaar dat uw eerste afspraak binnen 3 werkdagen kan plaatsvinden. Wanneer u bij het maken van een afspraak uw voorkeur van behandeltijd aangeeft, zullen wij hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Ook kunt u uw voorkeur voor een therapeut aangeven.